Wartos
VR

Cina Dahareun& inuman Fair, Chengdu, 12-14, April | JIENUO

Maret 23, 2023



2023 Cina Dahareun& Inuman Fair

Kaping: 12 April - 14 April 2023

lokasi: Kota Expo Internasional Cina Kulon, Chengdu, Cina

 

JIENUO PACK tulus ngajak anjeun gabung kami dina upcoming Cina Dahareun jeung Inuman Fair bakal dilaksanakeun di Chengdu, Cina. Dahareun Cina& Inuman Fair mangrupikeun salah sahiji paméran nasional anu paling penting pikeun ngamajukeun kadaharan sareng khususna produk anggur. Acara ieu ogé salah sahiji paméran panggedéna jeung paling boga pangaruh dina industri dahareun jeung inuman, attracting exhibitors jeung pembeli ti sakuliah dunya.



Pameran Pangan sareng Inuman Cina, katelah barometer industri pangan Cina, dimimitian dina 1955 sareng mangrupikeun salah sahiji paméran profésional skala ageung pangkolotna di China. Ayeuna, wewengkon paméran unggal Cina Pangan sarta Inuman Fair leuwih 100000 méter pasagi. Aya ngeunaan 3000 exhibitors na 150000 purchasers profésional. Éta mangrupikeun paméran anu gaduh sajarah anu panjang, skala ageung sareng pangaruh anu ageung dina industri pangan sareng anggur Cina.


Pameran bakal nunjukkeun rupa-rupa produk, kalebet tuangeun, anggur, inuman, sareng barang-barang anu aya hubunganana. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngajalajah tren énggal, ngahubungkeun sareng profésional industri, sareng ngalegaan jaringan bisnis anjeun.



Kabéh produser, distributor jeung purchasers alkohol, kadaharan, inuman lemes, flavorings, aditif dahareun, bungkusan dahareun jeung mesin packing dahareun tulus wilujeng sumping hadir adil.







Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat
Now

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
русский
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese