Warta
VR

Panganan China& Drinks Fair, Chengdu, 12-14 April | JIENUO

Maret 23, 2023



2023 Panganan China& Pameran Minuman

Tanggal: 12 April - 14 April 2023

lokasi: Western China International Expo City, Chengdu, China

 

PAKET JENIS kanthi tulus ngajak sampeyan gabung ing Pameran Pangan lan Minuman China sing bakal ditindakake ing Chengdu, China. Panganan China& Pameran Minuman minangka salah sawijining pameran nasional sing paling penting kanggo promosi panganan lan utamane produk anggur. Acara iki uga minangka salah sawijining pameran paling gedhe lan paling berpengaruh ing industri panganan lan omben-omben, narik kawigaten para peserta pameran lan para panuku saka sak ndonya.



Pameran Pangan lan Minuman China, sing dikenal minangka barometer industri panganan China, diwiwiti ing taun 1955 lan minangka salah sawijining pameran profesional skala gedhe paling tuwa ing China. Saiki, area pameran saben China Food and Drinks Fair luwih saka 100000 meter persegi. Ana udakara 3000 peserta pameran lan 150000 pembeli profesional. Iki minangka pameran kanthi sejarah sing dawa, ukuran gedhe lan pengaruhe ing industri panganan lan anggur China.


Pameran kasebut bakal nampilake macem-macem produk, kalebu panganan, anggur, omben-omben, lan barang-barang liyane sing gegandhengan. Iki minangka kesempatan sing apik kanggo njelajah tren anyar, nyambungake karo profesional industri, lan nggedhekake jaringan bisnis sampeyan.



Kabeh prodhusèn, distributor lan panuku alkohol, panganan, omben-omben alus, perasa, aditif panganan, paket panganan lan mesin pengepakan panganan kanthi tulus dirawuhi.







Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
русский
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa