Warta
VR

Kepiye carane mesin pengepakan doypack Rotary entuk manfaat kanggo perusahaan panganan lan minuman?

September 02, 2023


Wong nganggep panganan minangka swarga. Panganan minangka barang konsumsi sing ora bisa ditindakake sajrone urip saben dinane. Nalika nerangake pangan, nerangake packaging pangan. Mesin pengepakan doypack rotary multifungsi bisa nyukupi kabutuhan macem-macem panganan uga produksi pribadi. Lan iki nawakake perusahaan panganan lan minuman luwih akeh kesempatan bisnis ing industri panganan. Kita JIENUO PACK bisa nyedhiyakake solusi sing paling ramah anggaran lan fleksibel kanggo dheweke.

 

Mesin pengepakan doypack Rotary digunakake kanggo ngemas macem-macem bahan menyang kantong sing wis digawe, (kalebu kantong stand-up, kantong ngisor sing rata, kantong segel kotak, kantong gusseted) kayata kacang, keripik kentang, panganan pet, beras, woh-wohan garing, gula, bubuk kopi, butter kacang.

 

Apa kaluwihan mesin pengepakan doypack rotary otomatis lengkap?


  1. 1. Otomasi


Produsen mesin pengepakan Rotary doypack nandheske manawa kemasan manual tradisional ora mung butuh wektu nanging uga mbutuhake tenaga kerja. Kanthi pangembangan teknologi dhuwur sing terus-terusan, mesin kemasan otomatis wis ngganti pasar penjualan kemasan, nyuda kabutuhan tenaga kerja manual lan nambah efisiensi sakabèhé. Iku ngidini saben perusahaan kanggo mboko sithik ngatasi alangan ing proses pembangunan, lan uga dipun promosiaken pangembangan kabeh industri.


2. Kontrol PLC lan Antarmuka Layar Tutul


Umumé, karakteristik mesin pengepakan doypack Rotary pancen apik banget lan gampang diatur. Kabeh pigura njaba digawe saka piring stainless steel, kang ora mung tahan karat nanging uga arang banget gampang kanggo ngresiki. Fungsi mesin dikontrol dening mikrokomputer. Operasi banget prasaja. Antarmuka layar tutul cetha ing sekilas. Operator bisa gampang nyetel paramèter, ngawasi status produksi, lan troubleshoot masalah, umume nambah produktivitas lan ngurangi downtime.


3. Fleksibilitas


Watesan bahan pengepakan minangka tantangan ing lapangan kemasan tradisional. Sawise peralatan kasebut diciptakake, ora ana watesan ing bahan kemasan. Mesin kita ndhukung kertas/HPPE, stiker kaca/HPPE, PP/HPPE, lan bahan polimer liyane. 



 


 

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat
Now

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
русский
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa